10 Replies to “Smartphones voor Senioren (Consumentenbond)

 1. Je vindt een review van de HTC One (opgenomen op het Mobile World Congress) op ons kanaal. Binnenkort publiceren we een review waarin we de Samsung Galaxy S4, HTC One, Sony Xperia Z en LG Optimus G naast elkaar leggen. We zijn 'm op dit moment aan het monteren.

 2. De optie die je vermoedelijk bedoelt is de 'Eenvoudige modus'. Ons panel testte de SIII in deze modus. Het startscherm is dan alvast gevuld met een aantal snelkoppelingen naar apps, instellingen en contacten. De SIII en de S4 hebben deze mogelijkheid allebei, al is de uitvoering net anders. Samsung is een van de weinige fabrikanten die zo'n extra 'schil' biedt die de bediening toegankelijker maakt. Lovenswaardig!

 3. Haha: 'de efteling is een grote smartphone met google'. De ondertiteling gaan we een dezer dagen aanpakken. We geven echter een hogere prioriteit aan het live zetten van nieuwe video's 🙂

 4. Yo,
  Consumenten gids controleer ffkes de ondertiteling !
  Die klopt van geen kanten met wat er verteld wordt….
  Molenstraat voor modus ?? deelts voor Beeld ???
  Wat een lange file ?? waar gaat die ondertiteling over ???

  doet je preview voor senioren GEEN goed…..
  een duidelijke ondertiteling voor die senioren die slecht horen met de informatie die erin hoort te staan, namelijk wat er gezegd wordt….
  doe dat eens ff overnieuw !

 5. Zoals Sanne ook aangaf in een andere reactie, de ondertiteling wordt zo snel mogelijk aangepast. Maar i.v.m. drukte is dit nog niet gebeurd (onze prioriteit is het live zetten van de video's). De ondertiteling die je nu ziet is automatisch vertaald door youtube, deze wordt automatisch aangezet wanneer je een video van ons bekijkt. We begrijpen dat de ondertiteling vooral voor deze video belangrijk is dus we zullen het zo snel mogelijk aanpassen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *